Přístupy¶
Přístup uživatelů definuje oprávnění udělená uživateli k přístupu ke specifickým modulům a funkcím v Daktela. Určuje, které oblasti systému může uživatel využívat, což zajišťuje, že každý uživatel má přístup pouze k funkcím relevantním pro jeho roli. Přístup je jedna ze tří věcí, které definují uživatele — viz Jak fungují uživatelé a práva.
Přístup uživatelů může být přiřazen k typům uživatelů Kontaktní centrum, Back Office a Passive, takže stejný přístup lze sdílet mezi více uživateli. Nemůžete přiřadit přístup uživateli typu Cloud Phone. Některé uživatelské typy mění nebo omezují určité funkce, i když jsou v přístupech povoleny.
Jak nastavit přístup uživatelů¶
Pokud jste administrátor s přístupem do modulu Uživatelé a jejich sub-modulů, můžete přejít do Nastavení - Uživatelé - Uživatelů - Přístupy. Zde najdete seznam uživatelských přístupů, které můžete upravit nebo vytvořit nové. Při vytváření nového uživatelského práva zvolte název a popis, který pomůže v budoucnu identifikovat jeho účel. Po vytvoření uživatelského práva bude možné jej identifikovat podle vygenerovaného hashe, který se objeví v URL (např. role_674d8254cfc89197054498).
Přiřazování přístupů¶
Zde najdeme karty pro každý specifický modul. Můžeme uživatelům s těmito přístupy udělit přístup k modulu a zároveň umožnit obecné akce (např. vytváření, úpravu nebo mazání položek).
| Přístup | Popis |
|---|---|
| Přístup | Uživatelé mají tento modul nebo podmodul k dispozici v rychlém menu. |
| Vytvořit | Uživatelé mohou vytvářet položky v tomto modulu. |
| Číst | Uživatelé mohou otevírat položky v tomto modulu ve stavu pouze pro čtení. |
| Aktualizovat | Uživatelé mohou upravovat položky v tomto modulu. |
| Sloučit | Uživatelé mohou slučovat tickety. Pokud toto oprávnění není uděleno, akce sloučení je zcela skryta ve všech vstupních bodech (detail ticketu i seznam ticketů). Požadavky na sloučení přes API jsou rovněž zamítnuty chybou 403. |
| Smazat | Uživatelé mohou mazat položky v tomto modulu ze seznamu pomocí ikony koše. |
| Odstranit aktivity z ticketů | Uživatelé mohou použít funkci, která umožňuje přesunout aktivitu z jednoho tiketu na jiný. Při tomto přesunu bude do původního ticketu přidán systémově generovaný komentář, který informuje všechny o této akci. |
| Odstranit aktivity z ticketů beze stopy | Funkce (zmíněna výše), která při přesunu aktivit negeneruje komentář v původním ticketu, čímž nezanechá žádnou stopu této akce. |
| Upravit vlastní komentáře | Uživatelé mohou po odeslání upravovat vlastní komentáře v ticketech. Ve výchozím nastavení je tato funkce povolena pro všechny role, které mohou komentáře přidávat. Administrátor ji může v rámci konkrétního přístupu zakázat. |
| AI akce na vyžádání | Uživatelé mohou generovat AI Topics nebo AI QAs pro konkrétní aktivity v detailu aktivity. To spotřebovává Power Pack tokeny. |
| Přehrát vlastní nahrávky | Uživatelé mohou přehrávat nahrávky ze svých hovorových aktivit. |
| Stažení vlastních nahrávek | Uživatelé mohou stahovat nahrávky ze svých hovorových aktivit. |
| Přístup ke všem nahrávkám | Uživatelé mají přístup k nahrávkám všech uživatelů a front, na které mají uživatelské právo. |
| Smazat nahrávky | Uživatelé mohou mazat nahrávky telefonních aktivit. |
| Exportovat nahrávky | Uživatelé mohou exportovat nahrávky telefonních aktivit. |
| Generovat přepis | Uživatelé mohou generovat Smart Call Transcripts pro telefonní aktivity v detailu aktivity. To spotřebovává Power Pack tokeny. |
| Číst vlastní hodnocení (QA) | Uživatelé mohou zobrazit QA hodnocení svých hodnocených aktivit a vidět skóre ve stavu pouze pro čtení. |
| Číst vše (QA) | Uživatelé mohou zobrazit QA hodnocení aktivit všech uživatelů a front, na které mají práva. |
| Exportovat nahrávky (kampaně) | Uživatelé mohou exportovat nahrávky hovorových aktivit pro kampaně. |
| Monitorování | Uživatelé mohou zahájit monitorování uživatelů z Realtime panelu. |
| Stav uživatele | Uživatelé mají přístup k různým tlačítkům v Realtime, která mohou měnit přihlašovací stav, pauzy nebo fronty u jiných uživatelů. |
| GDPR | Uživatelé mohou anonymizovat hovory, chaty, e-maily nebo tikety tím, že smažou jejich obsah. Metadata těchto položek nebudou smazána. |
| Mazat přílohy | Uživatelé mohou mazat přílohy v celé aplikaci Daktela. |
| Export | Uživatelé mohou exportovat data v celé aplikaci Daktela. |
| Nahrát nahrávky (Přivítání operátora) | Uživatelé mohou nahrávat své vlastní nahrávky pro funkci Agent Greetings. |
| MCP Write Access | Uživatelé mohou provádět operace vytvoření a úpravy přes Daktela MCP Server (např. z Claude nebo Cursoru). Ve výchozím nastavení vypnuto. Toto oprávnění se uplatní až poté, co Daktela support povolí zápisový přístup pro vaši instanci — viz Zápisová oprávnění. |
Info
Pokud udělujete přístup adminovi nebo někomu, kdo nemá mít žádná omezení, zaškrtněte horní zaškrtávací políčko „Admin přístupy“ – to automaticky zaškrtne všechen přístup a bude jej udržovat aktuální, pokud v budoucnu přibudou nové přístupy. Takovýto uživatel bude mít v seznamu uživatelů ikonu s plně vyplněným ozubeným kolečkem, aby bylo jasné, že se jedná o admina.
Vlastní zkratky¶
Pro každou skupinu uživatelských přístupů můžete vytvořit vlastní zkratky, jako jsou odkazy na jiné systémy, dokumentaci Daktela nebo možnost vytvořit nový tiket. Vyberte ikonu a barvu pro každou zkratku pro lepší uživatelskou zkušenost. Uživatelé budou mít tyto zkratky k dispozici v pravém postranním panelu dole vpravo.
Příklad vlastních zkratek v pravém panelu
Vlastní prompty Daktela Copilot¶
Pokud mají uživatelé povolenu funkci skládání promptů Daktela Copilot v uživatelských právech, můžete definovat vlastní GPT prompty, které mohou používat při psaní textových odpovědí (e-maily, chaty nebo komentáře k tiketům).
Příklad vlastního GPT promptu
Info
Pro více informací o této funkci si přečtěte článek o Daktela Copilot a podívejte se na video vysvětlující tuto funkci.
Přiřazování uživatelů k přístupům¶
Viz Jak fungují uživatelé a práva – Přiřazení typu, přístupu a práv uživateli.
Nastavení Dashboardu¶
Můžete nastavit rozložení dashboardu pro každý přístup. V Nastavení - Uživatelé - Přístupy klikněte na tlačítko Nastavení dashboardu v akčním sloupci. V tomto builderu můžete přetahovat požadované widgety, statistiky nebo analytiky z pravého panelu dostupných položek na levý panel. Co přetáhnete na levý panel, bude zobrazeno na dashboardu každého uživatele s tímto přístupem. Většinu widgetů můžete nakonfigurovat podle svého přání pomocí ikony ozubeného kolečka (například nastavením specifického filtru). Můžete změnit šířku jednotlivých bloků nebo rozdělit bloky až do 4 samostatných sloupců pomocí tlačítka pro dělení.
